Nu kör vi!

Efter att stilla lyssnat, lärt, gjort fel, hållit med eller inte så är det nu dags att börja dela all kunskap. Vi börjar lite enkelt i blogg-format, så får vi se var vi hamnar!

Detta är inte en blogg för ”eko-nördar”, utan för alla som försöker vara lite medvetna, och beroende på plånbok klarar av att göra mer eller mindre avancerade val. Det viktigaste är att vara medveten och därefter ta beslut därefter.

Jag brukar säga att min bättre hälft har fördärvat mig. Jag konsumerar mycket mindre än tidigare, men kanske mer hållbart. Helt klart kostar det mer om man ska vara hållbar, men varje individ sätter den gränsen själv. Som konsument kan man rösta med plånboken, och på så sätt påverka företagen att vara mer drivande i den hållbara utvecklingen.

Denna bloggen kommer att innehålla felaktigheter, motsägelser, eget tyckande och inte alltid ”politiskt korrekta” åsikter. Jag kan bara rekommendera alla att skaffa sig egna kunskaper och hoppas kunna bidra en del. Direkta felaktigheter kommer att editeras, men kom ihåg inledningen, att vara hållbar är att lära, lyssna och göra fel. ”it’s a djungel out there”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: